Mördar dvärgar och bäbisar

DÅ har man suttit barnvakt hela kvällen vilket gick väldigt bra. Bortsett från den bäbisvaktaren dom har som låter så fort C gör minsta lilla ljud, lite läskigt sådär runt 11 tiden, och inte nog med det så berätta min kusin här om dagen om en mardröm hon haft med mördar dvärgar som ringde på hennes dörr. Dom har sånna stora glas fönster i hela lägenheten så lite läskigt var det att sitta och kolla ut, försökte fokusera på tvn.

Och nu är man ensam igen, Sandra är ute och Lisa hos Johan.
Jävligt skönt med en nykter lördag, det var ett tag sen, nu har man en hel dag i morgon så jääävla skönt.
Tänkte kolla lite gossip girl efter att ha donat färdigt med farmen nu.

Kanon kväll igår btw, Tempest är ett jävligt bra ställe, dit går vi igen!!


massa pyttesmå kramar... san the man

vi ringer, du bringer



lördagslyx! texmex med extra mkt guacamole.


no milk today

för att citera sanna "det gör ont i kroppen när man dricker alkohol". fyfan ja, överallt får man ont. det slår aldrig fel. alltid mår man illa, har ont i huvet eller har fått en fot/knä/armbåge nånstans. MEN fan va kul vi hade det i matchen. igår blev det utgång med finfin förfest innan. och så mycket som vi drack ute igår har jag nog aldrig druckit på krogen, hejdå lönen. men som sagt, det var det värt.

/lisa

9 cm från att va dvärg

Vilken lättnad det blir så fort man får lön, allt släpper och man är KUNG. Efter en kvällsshoppingrunda med Lisa och lite Ricki så har jag nu massa nya outfits att skaka rumpa i. Mest nöjd är jag nog med min nyinköpta kavaj från barnavadelningen på KappAhlz, rå cool är va den är.

Igår kväll var jag hos min kusin på middag, träffa hennes underbara lilla troll Christian och min Faster, long time no seen. Ska vara barnvakt där på lördag om inte min lunginflamation smyger sig på igen, men jag känner mig redan bättre så de e nog lungt.

Jag och Lisa sitte roch äter frukost, det älskar jag när vi gör ihop innan jobbet. Vi går upp 45 minuter tidigare för att hinna umgås med datorerna. Ikväll är dett föräldrar möte på dagiset, min chef är sjuk, så jag och C är själv apå avdelningen, kul kul. Redan drömt mardrömmar om en skit snygg mamma som var jätte arg på mig, no good feeling. Men bajs e najs. Det går nog bra.

tror inte jag behöver signa under detta inlägg om man tänker på rubriken

ricki's in da houuuuse

hej och hå vad veckorna går. förra veckan tog vi farväl av emelie och erik som flyttade hem över en öl (eller två). sen har vi mest varit panka, trots det har vi inte snålat utan igår var vi ute och åt, jag, sanna, johan o jonas. ricki var inte med. vi var på yayas, skiiitgod mat och snygg restaurang, som började åska då och då för extra mkt thaikänsla.

i lördags blev det fest som vanligt. ricki var inte med då heller. vi hade fest i lägenheten först och då var det bara att säga hejdå till den finfina städningen jag o sanna stod för den dagen. i flera timmar skurade, dammsög och plockade vi. kvällen slutade iaf på yatzi och fyra nudelpaket senare hade vi däckat. och söndagen handlade bara om mat.

imorgon får vi lön, eller inatt rättare sagt, jag tänker sitta uppe och se pengarna glida in på kontot, det känns skönare att sova då.

nu ska jag och johan störa sanna o ricki när dom ska se på film som vi redan sett. /lisa




Live blogg

Direkt från dronningensgate... Nu kör vi... För festar hos oss för en gång skull...

Lisa har köpt sprit... SPRIT... de va länge sen jag drack det, länge sen någon av oss sambos drack det, vi brukar dicka öl eller vin, men ikväll sååå....



alltid lika stadig på handen när jag fotar // Sanman


Ibland kan de va jobbigt att va lycklig jämt

Grattis till mig som vann en flaska vin på jobbet idag. Och grattis på FN dagen som flitigt att firats idag. Och grattis till oss som har en fungerande tvättmaskin som Ricki, Erik och Johan så duktigt hjälpte oss med.

Jag sitter i valet och kvalet om jag ska gå ut ikväll eller inte, sitter med en halv drucken öl och är egentligen sjukt sugen, men att få i sig hela denna mängd alkohol som krävs för en kanon fylla är så grymt slitsamt att man nästan hellre låter bli att dricka. Sååå... jaa va tycker ni kära läsare. ska jag gå ut ikväll eller inte? (de va ju självklart ett skämt eftersom vi inte har några läsare)

Ett glas vin på de här så kanske....


Sickan


strutigt



den här lappen hänger på våra personaltoaletter, här i norge måste dom tydligen ha påminnelse om att tvätta sina händer... strutigt


hem ljuva hem

helgen hemma var skitbra, såklart. det blev lite shopping, lite fest och en del hej till folk jag inte träffat på en evighet kändes det dom. sen såg jag på mamma när hon spelade teater, därför jag åkte hem, och det var skitbra :) men resan hem var INTE okej, jävla norweigan som ger oss matkuponger på stängda affärer när planet är fem timmar försenat, såklart man börjar grina haha.
så jag tog mig en dag till ledigt o tog nattbussen hit istället, dvs att man är trött hela veckan. men det är det värt för en dag till hemma :)



igår var en lång dag. jobba,sova, åka o hämta soffan på gamla dagiset (tack ricki för hjälpen), hem bygga ihop (tack ricki för hjälpen) och sen vidare till café sör för en eller två öl. och den här dagen blir inte kortare...

/ lisa


jag vill leva på min unges karriär

Dags att blogga lite..
Jag tror Ricki vill ha en eloge efter att ha tjänstegjort som personlig assistent åt mig dygnet runt denna helg. Och det är han värd också. Att man kan ha en så bra helg med lunginflamation i bagaget är ju obegripligt. Så tack tack tack till veckans babe Ricki. I vanliga fall står ju Sandra för babe inläggen men jag tar på mig det denna gång.

Och nu är vårt internet lika snabbt som alltid, så jag till och med kunde ladda upp en bild här, NOT.

Tillbaka på jobb igen efter lite sjukskrivning var helt okej även om min ögonsten är i syden. (jag vet patetiskt)
Att ha tuffat till sig lite i sin ställning har jag nog Sandra att tacka för och mitt dålda aggressions utbrott som enbart Lisa fick ta del av idag. Arg som ett bi som precis insett att han stuckit sig själv till döds var jag på en av mina kollegor idag.
Men med lite personalmöte i bakfickan känns det som att man redan klarat av arbetsveckans tuffaste bit.


Och inte att förglömma, tack Sandra för ett så himla fint inlägg här nedan :)
Och även ett tack till piratbey för att er sida funkar så jävla bra... skit ner er


SanMan


Tomt i lägenheten

Ensam hemma. Minns inte när jag var det sist.
För första gången tycker jag att det är skönt, så skönt att jag bara vill njuta av stunden
och inte alls vill träna fast jag har planerat inför det hela dagen.


Käkat massa fisk har jag gjort, suuper norskt och hur gott som hellst.
Åt under så lång tid som 15minuter istället för de vanliga 4. Måste verkligen njuta.
passa på. ingen som stör.
Vill springa runt och göra saker som man bara gör när man är ensam hemma, kommer inte på nått.
Kissa med öppen dörr?


Blir att sätda mitt rum, eller snarare krypin.
Kan tända massa ljus och spela lite harmonisk musik på min gitarr, naturligtvis musik som jag aldrig skulle spelat ifall dom andra var hemma.



Positiva veckan har börjat och jag sjunger för mig själv, ler för en stund.
Vi har det ganska bra vi tre.
Hur olika vi än är, så är vi ändå alla bitar som passar till ett pussel.
Det känns bra!



Nu har jag varit ensam färdigt, Det här var alldeles lagom.
Känner mig som ett färdigladdat batteri.
Tjejerna får gärna komma hem snart.



Längtar lite.
                        
                                   
  
/SB  
                                                                                                                    

action

Nu har brudarna lämnat mig här. Sandra är i Karlstad och hälsar på alla hennes föräldrar och Lisa är i Torsåker. Själv ligger man hemma i lunginflamation. Det är faktikst skönt att vara själv!!
Så inte är man ledsen för det. Ikväll ska Ricki ta hand om mig, se en film eller nått.

Kul inlägg, men alltid är det nått... hejhejhej sanna


dagens touch

en tjej på dagiset, snart fyra år, har varit i turkiet ett helt halvår med sin mamma. hon o jag var bästa vänner innan hon åkte och nu har hon kommit tillbaka till dagiset. jag blev lite halvnervös för att träffa henne igen o när jag väl fick syn på henne gick jag fram och frågade om hon kände igen mig (en tjej på 3 år glömmer mkt på ett halvår) när hon svarade med världens största kram höll jag på o börja gråta. på riktigt.
fan vad ett barn kan göra en hel dag. /lisa

att umgås

Ja då har man avklarat en dag på jobbet som inte var lik någon av de andra dagarna sen jag flyttade ner till småbarnsgrupperna. Vi var 3 av 7 knegare på jobbet idag. Lisa låg hemma sjuk i feber, en annan hade problem med urinvägarna, en på semester och vår siste på möte halva dagen.
Men stjärnskott som vi är, Caroline, jag och Natalie klarade vi dagen med ena handen fastbunden på ryggen. Inte för att skryta men... aa!

Sen jag kom hem vid 4 tiden har jag Lisa och Johan, efter en gemensam middag, suttit i soffan, med varsin dator och spelat, facebookat och kikat runt på internet fram tills nu. Vårt lilla sätt att umgås, men det är jävligt trevligt, man är ensam men ändå inte liksom.


Sanna, Lisa och Johan sitter i soffan.
Lisa frågar om inte Sanna ska styla klart bloggen.
Sanna svarar att hon behöver hjälp med blog desigen.
S. Kan du sånt Johan.
L. nej men det kan han inte.
S. tror du inte?
L. nej men jag vet att han inte kan.
S. Ricki kanske kan.
J. Kan vadå?
L. Nej men du kan inte
S. Fan att han inte kan
J. MEN KAN VADÅ?
L. nej men sluta du kan inte
S. Fan att han inte kan.



SO long fuckers. Sanna

En gång i veckan.

 

Ja som regel kanske jag kan vänja mig vid att blogga en gång i veckan iaf, speciellt när klockan är halv tolv på en fredag kväll och båda mina kära sambos har sovit sedan länge (!) såå what to do?

Sandra kör lite Carry Bradshaw style och sitter och spanar ut genom fönstret med en cigg mellan läpparna och knapprandes på datorn.

 

Hade inte min kamera blivit stulen av nån thaivanes i thailand hade jag blivit frestad att ta kort på sanna som för tillfället ligger i sängen och sover  framför datorn med farmville i full gång, och kanske lisa som ligger snarkandes i soffan.

 

Annars har jag varit i full gång med att ligga hemma och utnyttjat den norska statens system. Tacka gudana för att man kan få en förkylning att eskallera till svininfluensan hos norska läkare, sykemelding JA tack!

 

Såå veckans babe, har inte varit uppfylld av sådana tankar den här veckan men har under närmare 3minuters övervägande hittat den perfekta mannen för jobbet.

Alex Turner, sköter sång, gitarr och låtskrivning för bandet Arctic Monkeys.

 

Om du inte redan nu avgudar honom för hans ljuva toner eller vackra ansikte så anbefaller jag att du ger honom en chans.

Tack och hej leverpastej

det här handlar inte om jobbet

efter lite påtryckningar från olika håll om att vi måste blogga gick vi in i en vild disskussion om exakt vad vi ska blogga om. sandra tycker att vi bara bloggar om våra jobb, men vi ÄR nästan våra jobb. vi jobbar. punkt. men det gör vi inte egentligen tycker hon, vilket man kan hålla med om lite.

såå vad har vi gjort den här veckan som INTE handlar om jobb: johan "flyttade in" i måndags och hänger numera här tills han skaffar en lägenhet, vi har varit på en bikbok kväll där man skulle få goodiebags om man var en av de 200 första men då vi envisades med att ta ett glad vin innan kunde vi säga hejdå till goodiebagen. sanna och sandra har varit ute o druckit en massa öl, gjort av med pengar och strutar till jobbet i dricka-öl-kläder och gårdagens smink. sen har sandra kännt på hur det är att vara sjukskriven här i norge också, lätt som en plätt. om jag själv ska summera veckan har jag mest varit trött, jag har somnat på soffan nästan varje kväll, knappt kommit ihåg att jag gått och lagt mig och nästan glömt att johan är här. det ska det blir ändring på nästa vecka.

och just ja, sanna undrade vem av oss som skulle blogga om att vi myst med tacos ikväll. check.

/LISA


ägarna av bloggen har inget med bilden att göra


en strut i vårat hus


härliga tider



igår var tametusan en väldigt bra dag. eller kväll rättare sagt. alla vi tre skulle på olika håll först. sandra på födelsedagsfest, sanna på middag med sina päron som varit här över helgen och jag skulle till majorstuen med emelie och erik. för att göra en lång historia kort så hamnade vi alla till sist på samma ställe, qadiz. vi dansade, dansade, köpte öl och sen, som pricken över i:et, köpte sanna en kille också, för bara tolv spänn :) (inte killen på bilden. det är ricki och han kostar mer än 12 kronor)

jag gjorde av med sjukt mkt pengar igår också, på taxi mest. men vafan, jag jobbar ju i oslo.

/lisa


Sanna


detta liker vi


farmen

Idag hände det som inte fick hända. Det är Super rea på bikbok som man råka passera på vägen hem. 600 kr fattigare vandra jag ut ur affären, och jag som hade lovat mig själv att inte köpa något mer denna månad. Men shit happens, och ut av det onda kom ju ändå något gott, nya kläder.

Så nu håller jag i alla fall på att diska.
Sen ska vi ju hem till Anne kjersti, Natalie ska hämta oss i stan om ett tag. Skönt att inleda helgen med tjejmys.


OCH I MORGON KOMMER MAMMA OCH PAPPA :)



/Sanna


öl på en onsdag

det blev ett par öl igår. vi var skittaggade, så fan att det inte var lördag. först gick sanna, jag, alex och hans till hans en kompis bar, det var nog tänkt att vi skulle titta på fotboll, men det var inte så kul. vi drog vidare till olapalula men det var det inte heller nå folk, där det var mest folk var nog på seveneleven.

nu har jag precis betalat hyran och ska sänga i mig lite yoghurt innan jag tar mig till tbanan. det regnar idag, fan. ikväll ska vi på pyjamas-party också. hos en äkta norsk!



sveriges stoltheter hängde på väggen på en pub

/L


RSS 2.0