Ett finger med i spelet.

Medans mina bloggkåta sambos sitter och skriver här dagligen och gör reklam på facebook så att vi ska få MINST 10 besökare(!) har jag fortfarande inte lagt ett endaste tangentfinger på den än. Bra är väl det. Inte riktigt min grej det här.

Lisa tycker att jag ska skriva om min gitarr, det skulle jag kunna göra. Jag köpte den ju igår och ska trots allt döpa den här i veckan. Till vad vet jag inte än dock..
Jag har surrat lite runt namn som Josef, Gustaf  eller Rutger. Det är iaf en man. Det ser man på den,  Den som tycker sig ha ett bra namn gå g eller på annat vis tycker sig ha en åsikt om vad denna sköna man ska heta får väl räcka upp handen eller så.

Annars händer inte mycket, dåligt med övertid på knarkhuset där vi spenderat dagen med att sprätta gummisnoddar och måla varandra med bläckpennor.                                                                                

Snart är det i alla fall helg, då kommer  min bästaste Paula på besök och vi ska på piratfest! :)

 Juuust det.

Skulle ju hålla hundra procentig koll på det här med vem som är mest inbjudande och/eller är snyggast varje vecka.  

Den här veckan är helt klart en Gustaf Norén vecka, för alla som känner mig väl vet så vet ni att det ganska ofta finns sådana veckor meeeen man måste gå ut hårt för att lägga ribban ;)

 

Puss och kram cykelram // Sandra.


bloggrekord!!

Ja då var man uppe i 10 hela besökare. Vi vill tacka alla som stöttat oss hittills och hoppas ni vill fortsätta läsa om våra liv, vi tänker hur som hellst fortsätta skriva om det....



Bara en vanlig barnehage assistent

Ja då håller jag på att möblera om i mitt inte allt för stora rum. Det är nämligen så att mina föräldrar kommer hit i helgen, och då är tanken att jag ska få en säng. Nu sover jag på en 90 madrass, trodde jag(innan mätning), men knärta 80 cm´s madrass som är upphittad i källaren, fräch.
Så nu försöker jag pressa innehållet åt alla håll och kanter för att få in en så stor säng som möjligt, tror jag kan sträcka mig till 105-110 faktiskt. Och BEN, det vill jag ha på min säng.

SÅ köpte vi ju Backstreet Boys biljetter igår också, Jag och Lisa ska gå den 2:a december om jag inte minns fel. Med oss går Anne kjersti och Natalie från jobbet, kommer bli så jävla kul. Och så boka jag även biljetter till Stockholm den 12:e Nov, då åker jag, Johanna, Madde och alla andra raggare på kryssing.


Nej nu ska jag fortsätta vika kläder.

hejhejhej
Sanna


våran strutiga dag

tror ni man gjorde bort sig lite på jobbet idag eller? jag o sanna tröstade oss med en cheesburgare på stan efter att sanna nästan slängt bort sin lön på en halvtimme. nu gör vi korvstroganoff och lyssnar på sandra som köpt sig en gitarr, skitmysigt :)

personalfesten ja, jag o sanna trodde ju att vi skulle vara älskade av hela jobbet idag när vi kom. det var ju vi som hade livat upp stämmningen med våran fina sång o våra härliga danser. MEN. jag hade tydligen varit en bitch mot både en och två jobbarkompisar och sanna hade sagt till en ny kille som börjat att de skulle hånga bakom hörnet. han är förlovad, men sanna tyckte inte att det räknades eftersom han inte var gift.

men för att försöka tänka på nåt annat än våran klantiga och omogna grej på jobbet idag så ska vi kolla på playa del sol, ny säsong ute nuuuu! dock utan gamla brudarna, men kan ju bli kul ändå.



/lisa


Inte en helt vanlig dagis lön



Prislappen på dessa varor sträcker sig ända upp till 300 kr. FY FAN!! Men ändå strutar man på och ska självklart ha Pizza. Men va fan, som vi brukar säga; man jobbar ju i Oslo!!
Till Pizzan blev det film, senaste Johan Falk, den va bra, men lite för lik Beck osv för min smak.
Vi har massa grönsaker och dip som vi tänkte smälla i oss, men efter Pizzan känns det inte alls lika lockande längre, så får se hur det blir med det. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga än att vi jobbar på bloggen och dess design, inte så snabba, men det kommer.


ont i hodet

Jobbig dag idag, haft huvudvärk hela dagen fram till nu.
Men jag och Lisa har varit en snabbis på stan och spenderat en del av lönen, väl spenderat.









Nu ska vi mysa till en film, Wild child!
/sanna


en dans med chefen

fan vad jag älskar mitt jobb. och mina jobbarkompisar (de flesta iaf). igår var det personalfest med tapas, alla tog med sig en varsinn maträtt. jag o sanna stord för snacksen :) först var det lite mingel o mat, sen blev det singstar som jag o sanna ägde totalt i. och det blev en del bitterhet över att det spelades svenska sånger, strutar!

chefen skulle sen kora snyggaste mamman på dagiset... sen efter lite lätt städning som jag smet ifrån tog vi taxi 15 pers ner på stan. dit vi skulle kom vi småskitar inte in på så alla fick styra kosan nånannanstans.

vi slutade på fridays där vissa chockade som fan. min avdelningsledare freakade ut totalt och körde värsta movesen för alla, haha. efter ett par timmar av galen dans var sanna borta och jag stod utan nycklar eller jacka. sen visade sig att hon var hemma och hade såklart däckat när jag lyckats ta mig hem så jag var tvungen o väcka sandra som skulle jobba idag för o komma in. och när jag kom hem satt nycklarna i dörren, stut-sanna!!!







/lisa


musik usik sik ik i

Sandra klagar och tycker att jag måste variera min musiksmak lite. Men jag gillar min spellista på Spoti, vem behöver variation.

- Eagle eye cherry - save tonight
- Ken ring - Nu måste vi dra
- Natalie Imbruglia - Torn
- Håkan Hellström - ramlar

Längre än då behöver det inte vara...

Sanman


Kallopps vs. Majonäs

Ja vad nu än Lisa säger om att det känns sent att skriva om Göteborg, så känns det ändå som att man borde göra det, speciellt som ett minne för sig själv. Sååå here we goo.




Kl 12 var det dags för alla att sluta jobba. Jag och Lisa stod och vagga vagnar in i det sista, nästan med våld de sista minutrarna för att få barnen att somna. Hem fort och byta om, packa det sista och finslipa sminket. 
Vi kom iväg till killarna en halvtimme sent och var inte ute ur oslo fören vid 2, så schemat blev tight.
Framme i gbg vid 6 tiden och Håkan började 8 så vi fick dra igång med alkoholen direkt. sandra och Lisa startade redan i bilen. Heja körkort säger jag!!e
Kön in till Liseberg var ju inte att leka med så vi missar Håkans första 20 på scen, vilket också innebar att vi missa en del låtar vi ville se. Men vi körde på bra, sista låtarna var vi långt framme i crowden, rikgtigt bra drag.
hem dricka lite till för att senare dra mott Avenyn, hitta nå strut ställe att gå in på, inte alls värt, men jag var nöjd ändå, jag planka in.

Morgonen därpå gick vi alla upp tidigt och drog ner på stan. Tack ricki för lånet av pengarna, som rädda lite shopping för vissa. Väl spenderad dag på stan.
Vid 8 var man igång med alkoholen igen, och sen ut på en jävla bar, Queens, super tråk så jag drar hem. Lämnar Sandra sovandes vid bordet vilket jag inte alls tänkte på utan bara jag kom hem så...
Då dyker Lisa upp i receptionen på vandrarhemmet, sovandes. Jag letar tappert igenom mina saker efter nyckeln utan resultat, efter det igenom Lisas saker utan resultat. Så det blir en tupplur vid sidan av henne där. Väcks av något/någon och gör ett nytt försök att hitta nyckeln, i fickan på jackan, smart. Väl inne på rummet somnar vi båda med kläder, skor och väskor nära till hands haha. Väcks några timmar senare av arga sambos som försökt ta sig in ett tag, ena nyckeln var borta så vi alla delade på en. Smart att försöka väcka en full Sanna, jävligt smart. Men alla kom i sängs till slut.

 



På Söndags morgonen var vi ute ur rummet vid 10, Jag, Sandra och Lisa drog och käka och sen på rundtur i stan, med bilen. Tack gud för att körkortet får vara kvar. Katastrofalt att köra runt i gbg med bil, prova det. Hur vet man var man får köra?! SÅ vi bestämde oss för att ta oss utanför stan, körde till hisingen och kolla in diskoteksbranden, bergsjön och fota lite, gamlestan för att uppleva lite nostalgi(för min del) och även en hel del andra ställen. Sen drog vi och slagga på en parkering och sen hem. Var framme i Oslo vid 10 tiden, och precis när man parkerar bilen kommer farbror blå och knackar på, men det gick bra och ingen skada är skedd.


...SMart var man och parkera utanför oss, gratis mellan 21-9, toppen tänkte jag, då tar man ju bilen till jobbet så kan den stå där gratis hela dagen.
Morognen därpå vaknar man aldelses för sent, 7.10, börjar 7,30, 20 min att ta mig till jobbet på, tur att man har bil. Trode jag. Den startar inte, så jag skrapar ihop mina sista slantar och tänker punga ut de för att bilen ska få stå där hela dagen, nej, då är det MAX parkering 2 timmar mellan 9-21. Attans!! paniken börjar rymma kroppen. Ringer nummret på automaten för att tala om att bilen kommer stå där hela dagen för att den är trasig, nej då är det förbjudet och jag måste få bort bilen. För att göra en lång story kort så kom bilen igång lite efter 10 och nu var "projektet" att ta sig till jobbet, det tog 40 minuter, att köra hem tog 8, duktig tjej.

Från den ena tungan till den andra, vi vandra

Sanna


living the dreeam



det känns lite sent att berätta om göteborg nu, nu ser vi fram emot nästa helg istället då det är personalfest! skitkul som fan.

men hursomhelst, göteborg var bra, mer än bra. det var fest och shopping och fest och HÅKAN och fest och svensk pizza och sen var pengarna slut. vi fick skrapa ihop våra allra sista pengar svenska pengar till lite bensin för o ta oss hem. men hem kom vi och jag är fortfarande sliten, skönt att det bara är en riktigt jobbdag kvar den här veckan. på fredag ska vi ha möten och städa, på kvällen blir det tapas och fest, hur jag nu ska ha råd med det när jag gjorde av med de allra sista pengarna på öl igår...

/lisa


I taket lyser stjärnorna

Jag och Lisa har precis sett en av de bästa filmerna jag sett i mitt hela jävla liv,
och den sorgligaste... Usch va värd den är att se.
Jag har aldrig varit så ledsen över en film, knappt att jag varit så ledsen för någonting.
MÅSTE ses!! I Taket där stjärnorna lyser.



Over and out /Sanna


lillebror, bli inte som jag när du blir stor

vi tog oss både till göteborg och tillbaka utan att bli av med sannas körkort, och då är vi serijävlayoghurt. dock höll vi på att snubbla på mållinjen. när vi tagit oss in till olso och ska fickparkera utanför vårat hus knackar farbror polis på rutan och frågar om sanna är osäker på att köra. men den historian slutade gott och efter att han sett att hon faktiskt har körkort kunde vi andas ut (TUR att han inte såg att hon körde mot rött. två gånger.)

och huuuuur var göteborg undrar ni såklart!
det tar vi imorgon.



/lisa


Det ska va gött o leva

därför ska vi till jävla götebooooorg över helgen, kul jul! schemat är späckat. vi drar dit i könsuppdelade bilar och ska tillbringa en kväll på liseberg, lyssnandes, skrikandes och hoppandes till håkan hellström. sen blir det mest fest. fast jag kommer nog mest vara bakis om jag känner mig själv rätt. men va gö dä?

jag internetar, sandra kollar på film och sanna dricker öl. det är fint att vi kan ladda upp på olika sätt.

måste också påpeka att jag o sanna har en finfin sambo som kommer hem med grejjer åt oss, och inte bara en utan nästan ett halvt apotektslager. kvalité!

/nazi-lisa


Överskriften har inget med texten att göra

Nu är den här! Vad då, tänker ni? Jo, dagen då de tre superbloggarna slår sig ihop och börjar blogga felles. Observera headern, vi ska inte hem!

Hursomhelst, familjen består enbart av småsyskon; Lisa, Sanna och Sandra. För att få hushållet att fungera har vi satt upp lite regler;

- Keldjur är strängt förbjudet (manligt sällskap räknas inte. Men det gör katt Sandra!!!)
- Det är inte tillåtet att röka under sprinklern, men fönstret är helt okej.
- Diska gärna... någon gång.
- Vi är väldigt måna om miljön, och källsorterar. Kapsyler och sopor var för sig.
- Pantpengar ska ligga i felles kassa och INTE I EGEN FICKA!!!!!!!
- Inga tomma mjölk och äggkartonger på diskbänken, nazi-lisa kan visa.
- Spola gärna toaletten efter bruk. Om det ligger för länge finns risk för odör.
- Eftersom vi bara har två nycklar så må man vara hemma. Helst hela tiden.
VECKANS BUBBLARE; Bruk ikke toalettstolen till sovning, handfat och dusch är inte längre tillgängligt för avfall.

När vi inte är hemma och följer regler så roar sig Sanna och Lisa med att byta bajsblöjor på skrikande barn medans Sandra knaprar piller på Apotekets lager (gärna på övertid).

Sandra är ursprungligen från soliga Karlstad, Lisa från Engla-mördar-Torsåker och Sanna från nästanstockholmuppsala. Med våra tre olika nationaliteter har vi trängt ihop oss i en tvåa mitt i centrala Oslo. Här trivs vi jättebra med både strippklubbar, kanyler och glädjeflickor som närmsta grannar.

Vore kul om ni läser våran blogg och inte berättar något för våra föräldrar.


RSS 2.0