HEY SOUL SISTER

helgen har varit kanon! på fredagen drog rilleboy hem till kära sverige o jag o sanna blev kvar. på fredagen gjorde vi inte många lyft, vilken vi borde ha gjort eftersom det tydligen var drag på rådhusplassen, VARFÖR SA INGEN DET TILL OSS?! på lördagen hade vi ställt klockorna på nio och drog en vända på stan. det skulle inhandlas dricka o annat nödvändigt till dagen.

sen pyntade vi oss från topp till tå. det vankades ju bröllop! vi var bjudna till sannas kusin som bjöd på både mat o prinsesstårta, där var vi hela dagen o snyftade lite till bröllopet på tv.

på kvällen var det bara att byta snabbt (??) om o dra till grabbarna o deras takterass. vi hade SKITKUL och kalaset slutade på burger king.

nu är jag på väg till torsåker. har suttit och svettats i en buss sen 08.50 imorse. det är varmt och jag är SKIThungrig. hemma om 1 ½ timme... är man snål o inte kostar på flyg så är man.
blir hemma en vecka, blir lite lätt avvänjning från sanna. när vi skulle flytta ihop hade vi lite lätt övning på att bo ihop istället. men att flytta IFRÅN och inte TILL kommer blir hårt och jag tar alla tillfällen jag bara kan att fälla en liten tår. som nu tillexempel på bussen var jag tvungen att se en skitsorglig film, men då har man iaf en bra ursäkt.
för VAD jag kommer sakna dig sanna johanna elfström.

vi ses snart.


vi drog ju till köpenhamn





eftersom en del tycker att det är sådär att hamna på facebook slänger jag upp lite snälla bilder här istället, ingen läser ju ändå våran blogg :)

köpenhamn-turen var iaf JÄVLIGT kul. det var fest, massa mat, fest, lite shopping och lite fest. båten hade för mkt tequila dock så när man kom hem var man allt annat är fräsch. härliga jobbarkompisar har man att tacka för den värda helgen!

/lisa


RSS 2.0