luftslottet som sprängdes


igår var jag o johan på bio, eftersom vi skulle ha en vit helg. helt sjukt bra är filmerna, men har man läst böckerna är det mycket som inte helt stämmer överens med filmerna. hade jag inte läst böckerna innan är det LÄTT dom bästa svenska filmerna jag sett.




/lisa

pyntat




igår när vi var på stan kom vi på den brilianta ideen att hänga upp gamla LP-skivor på väggen i vårat "vardagsrum". samtidigt julpyntade vi lite. TVn fick också en släng av jul, och lite 70-tal :)

idag är det första advent och vi har ljus tända i hela lägenheten, snart ska vi kolla på en julfilm och kanske dricka lite julmust och äta pepparkakor. det fattas bara lite lussebullar...

ÄNTLIGEN ÄR DET SNART JUL!!
/LISA


lönlönlön

Fan va glad man blir när man har pengar. Igår var jag och Lisa på stan och sprätte pengar, mest nöjd är jag med mina ny inköpta lårhöga stövlar, dom e rå coola. Köpte även en klänning och en jeans skjorta OCH hårfärg, yes!!

Igår kväll var jag hemma hos Ricki på en snabb espresso, om den var god, usch så god. Ricki köpte nämligen en espresso maskin för 2000 kr igår, de tyckte han va värt. Sen hängde jag med Lisa och Johan resten av kvällen.

Idag har vi haft lite adventsmys på morgonen, Jag och Lisa ska snart se en julfilm men först....

jag sitter här och har 3 minuter kvar av verkningstiden för hårfärgen, ska bli riktigt spännande, färgar en lite mörkare blond färg. Om de blir dåligt så är det bara toning så de går att tvätta ur.

Grattis på första advent... SANNA

pyssel och lisa i samma mening?



vi har det bra här hemma. blev precis så färdig vi kan bli och vi längtar redan till imorgon. rille har intagit soffan och imorrn är en nya dag med nya möjligheter! och äntligen fredag, det betyder IKEA! oj, va bra vi mår.


Spökbajs

JAG VANN POSITIVITETSPRISET FÖR DENNA MÅNAD, och jaaa det är lov att skryta. Jag är så nöjd!!

Idag slutade jag kl 3, fan va de e skönt, i morgon slutar jag 5 inte lika skönt.

Vi har pysslat sen Lisa kom hem. Har arbetat på en JulKalender som vi gör till våra avdelningar, den är skiiiiit fin ska ni veta. Och när vi inte kunde göra mer på den hemifrån så började jag pyssla med en kungakrona som Leo ska få när han fyller år, alla barn får kronor, inte bara Leo.

Rille har låst ut sig och är här och pysslar med oss, han övernatta också!!

Godnatt hattifnatt, sanna


2012

heeej världens bästa blogg.
Idag är jag sådär onödigt jävla skit glad som jag egentligen är nästan varje dag. Lönen har kommit, shanghai är i nedräkningzon, jag har tidigvakt på jobbet och ska få träffa Lisa snart PLUS att jag har en helkväll med pyssel framför mig.

Jag och Ricki myste till det med bio igår, 2012, som han så snällt bjöd på. Jävligt otäck film. Men jävligt bra.
Så tack för det världens bästa Ricki!!


Jag kom precis på en sak, som en vanlig dag hade fått min lycko nivå att mildas ner lite, men idag gör det inte så mycket, hur som, så är det tur dag idag... Inte så kul, ute, i säkert regn, i säkert 2 timmar, ääh, idag känns det ändå bra. Jag och Caroline är ändå chefer och får göra precis som vi vill.



bara några minuter kvar tills jag ska få träffa leo <3


/S


inte ett skitliv

såhär glad känner jag mig. på grund av allt. snart är det jul, jag älskar mitt jobb, är skitkär i världens bästa johan, saker o ting går min väg... och VI SKA JU TILL SHANGHAI. jag är sådär töntigt, onödigt, skittråkigt svinglad. det är lov att bli avundsjuk :)
sen att jag fick en ihoptryckt ostbågepåse på posten av en kär vän gjorde inte min lycka sämre!

jaja, nog om det. idag har vi haft personalmöte, vilket betyder mer överbetalt. vi hade första hjälpen-kurs där vi skulle öva på mun-mot-mun-metoden o sånt på dockor, ganska kul var det och lätt värt det. när vi kom hem hann vi inte så mkt mer än o kolla på ett efterlyst-avsnitt, äta lite choklad o nu borde jag sova. imorgon ska jag köpa självlysande stjärnor till jobbet, MÅ HUSKES!!!

natti natti /lisa

what's the story morning glory?

vart ska jag börja? två veckor utan bloggande. jag har legat sjuk en halv vecka o på så sätt fått tiden att gå så det kan bli löning snart igen. på fredag rättare sagt. på tal om fredag så gjorde vi inget speciellt alls i fredags, men i lördags var vi ut. på yatzi såklart. högtalardans o folk som blir som vildhundar om man råkar tränga sig lite, vilken man råkar hela tiden på yatzi.

på lördagen var vi till NORDENS största köpcentrum med ricki o alex. 190 butiker och fan va långt det var från ena sidan till andra, det fanns tillomed små permobilar man kunde hyra som man skulle ta sig runt med :)

jobbet rullar på skitbra, imorn är det personalmöte och gratis pizza. och om två helger är det personalfest, julbord på yayas o sen utgång. det resulterar nog i en nykter helg nästa helg, eftersom det även är BACKSTREET BOYS dagen efter julbordet. party party.

vad mer? hissen är trasig o vi måste GÅ alla trappor, sanna har vaccinerat sig o har träningsvärk i armen och SNART ÄR DET JUL! om allt går som det ska kommer vi hem den 21a.

/lisa

2 flugor i en smäll

igår blev jag befodrad skulle man kunna säga. bara så där. ingen högre lön eller så, men ett ansvar om vår avdelningschef skulle bli sjuk, då är det jag som tar kommandot! SÅ NU JÄVLAR, ska dom hålla sig i skinnet. men jag känner mig lugn inför det här. ingen press alls, även fast hon jämt är borta.

OCH sen vill jag varna känsliga läsare för vad som kommer härnäst; igår kom min favorittjej fram till mig o ville att jag ska snyta henne, sen ville jag såklart ha en kram som jag alltid vill ha av henne. då ser jag att hon är lite vit på läpparna och att hon har nåt i munnen som hon döljer, jag räcker fram handen under munnen på henne och säger åt henne att hon ska spotta ut det hon har i munnen. då spottar hon ut en spya i min hand, som hon har gått o burit på. tror ni man kände sig fräsch efter det? men hon är fortafarande min favorittjej.

/lisa


Ja vad gör man inte


right back at yaa



Sanna


bloggstrejk

jag bloggstrejkar tills våran blogg är snygg. jag vill inte ens skriva att jag inte följde med ut i lördags för gör jag det på en ful blogg kommer ni ta mig för en strut. så håll ut alla läsare. eller gör om vår blogg sanna.

lisa


en idol

Då sitter man här i soffan som en osminkad skönhet, precis som alla andra kvällar vid Bubblarns sida.

Jag har funderat och funderat och kommit fram till att man faktiskt kan ha sig själv som idol, nu är ínte saken i frågan eller frågan i saken om jag har mig själv som idol utan bara att man kan ha det. Men jag tror att jag är min egen idol, fats man kan ju ha många.

I morgon är en ny arbetsdag som jag ser fram emot, precis som alla andra dagar...
Vill inte sova utan alltid vara vaken och vara lycklig, sitter och skrattar lite för mig själv, och jag tror nog att lisa kanske undrar vad jag skrattar åt. Och svaret är faktsitk ingeting, jag skrattar inte åt någoting, det är bara det att jag är så lycklig så att bara ett leende räcker inte till, utan man får ta till skrattet, tänk om det vore så kul hela livet.

På Torsdag drar jag till Sverige,, yiihaaaaaaa

Sanna


hej bloggen

Inget positivitetspris till mig den här månaden heller, vad gör jag för fel. Varför får alla bittra männsikor på jobbet pris, är det för att dom ska bli glada kanske, och så tänker dom att jag inte behöver något pris eftersom jag redan är glad... så måste det vara, för jag mer än någon förtjänar det. För lisa har redan fått det.

Utgång igår, det var väl kanske inte riktigt vad man tänkt sig från en början. Råkade skapa en hel fest här hemma med massa ansikten som jag inte sett på länge så det var ju lite kul i oturen.
Jag funderar på att ha en lång vit period någon gång snart så att när man nästa gång ska festa är råå taggad, de börjar bli lite för mycket vardag nu.

Och på torsdag åker jag till sverige =) tydligen tråkigt med rhodos reunion

/sanna


Piken som lekte med ilden

USch och fy vad det är kallt ute, nu är vinter här, snön bara regnar ner från himlen...
Kom precis hem från bio som jag var och såg me Nicke och Anders. Vi var där i sísta sekund så var tvugna att sitta längst fram, men det gick bra det. Att tillägga så har/haft dom båda svininflu så jag får hoppas att jag klarar mig, även om deras influensa händer var i mina popcorn.

På vägen hem då så földje grabbarna mig på vägen, så möts vi av en gammal gubbe som ligger och sover på en bänk, godhjärtade Nicke skulle ju såklart gå fram och kolla läget. jag tog för givet att de var ett crackpak, men ikke. Så vi försökte skak liv i honom, vilket inte var det lättaste, så ambulansen ringdes och till slut så vakna gubben till. Väntade i säkert 30 min på att ambulans-fan skulle komma, dom kom till slut och vi kunde gå hem. HAn var nog bara jävligt full, och så var han helt sinnessjukt kall, så det var dagens goda gärning!! Eloge till Nickmaster.

Nu ska jag sova, ska upp 5.45 imårrn. KUL. tydligen.

Nattnatt Sanna

ikea



sen när blev jag en lykt-tjej?! men fan va fint den står i mitt fönster. jag börjar bli mer o mer lik min mamma för varje dag, men det spelar ingen roll för mamma är ju ändå bäst. jaja... ikea stod på schemat idag och fan va vi handlade.

det var värt alla kronor och alla kronor var väl spenderade och uträknade. vi kom hem med bla, fler barstolar, tvättställ (nej, inte ett sånt man tvättar händerna i, som alla tror hemma, utan ett sånt ställ man hänger upp kläder på) och ett förjävla stort täcke, helt sjukt, kunde inte ens sätta på påslakan själv för mina armar räckte inte till.

well well, nu ska jag o mitt nya täcke bekanta oss. /L


juste

jag glömde berätta att vi såg världens mysigaste feel good film, new in town, att rekomendera!!

snart ska vi se nya Bring it on filmen, det får mig att tänka på Tessan =)

/S

tjockisar

Kanske världens bästa reklam.





Nu sitter vi här och har precis grisat i oss choklad mousse, jordgubbar och smält choklad och chips... Inte så frächa... Och i tillägg provar jag och Johan på att snusa, catch lakris smak, helt okej, men jag tror jag ska föröska sluta.

Vi önskar att ricki var här

Sanna

älska oslo



men inte på söndagar


en borta tre to go

Nu är Johan ute ur vårt hus, sorgligt men sant. Han är en av de bättre sambos jag någonsin har haft, och nej det är inte bara för att du var så duktig på att diska.
Men tack för allt och den här tiden!!

Sanna


tråkig söndag

då var man hemma igen. nu har johan flyttat ut från våran lägenhet och in i en egen som är SKITSNYGG, jättenybyggd och stor o fin. där kommer jag nog trivas :) dock hade dom ingeneting i den nu, inte ens sängar, så jonas sov i en tältsäng utan madrass på jackor haha.

vi kollade bara på filip och fredrik igår, sen slocknade jag framför datorn och nu är jag hemma o vi ska ta oss ut om en stund. gå till dom enda ställena som är öppna nu.

jag vill att det ska vara en söndag i december åtminstonde, då kan man äta pepparkakor o mysa till julkalendern.

/L

För jag är inte bakis

Va skönt det är att vakna upp en helgdag och inte vara bakis. Synd bara att det är söndag och man inte kan göra ett skit dessa dagar, så man hade egntligen lika gärna kunnat vakna upp bakis och legat i sängen hela dagen.
Just nu gör jag i alla fall inte ett skit. Men ska väl försöka hitta på något.

Sanna

RSS 2.0