varför vi inte har tid att blogga












hurra för meg som fyller mitt år

i lördags fyllde jag 22 så i fredags gjorde jag o sanna en pippi-tårta till barnen på dagis. skitfin!! dom vuxna fick nöja sig med svenska bullar, fan vad vi låg i med bakning och städning förra veckan. jag fick en hello kitty-krona som sanna gjorde åt mig som jag vill spara hela mitt liv :)
på lördagen kom en bakfull sanna och richard in med ljus och sjöng för mig, sen köpte jag en massa presenter åt mig själv på stan med johan. på kvällen blev det stor fest, ett bord mindre och en jääävla baksmälla blev resultatet. men fan vad kul jag hade.
22 år är nog inte så dumt att vara ändå.



/L


hey

hur börjar man efter ett uppehåll?
jag vill komma ihåg vad jag gör dom sista månaderna i olso, även fast vi bara sitter på tradera eller hänger i soffan (samma sak men...).

den här helgen var bra som fan. personalfest i fredags som var sjukt kul! älskar alla personalfester och ser fram emot när vi drar till danmark med jobbet. på lördagen sov vi i princip hela dagen. vaknade en timme o sov igen, tills det var dags för bio. jag o johan kollade på farsan, skitbra film.

på söndagen drog vi till aker brygge o käkade lunch. söndagslyx som fan. dock kallt som fan också. skulle sitta fint med lite värme nu.

snart fyller jag år och hela veckan går till att planera och baka. man fyller bara 22 en gång i livet.

/lisa

RSS 2.0