what's the story morning glory?

vart ska jag börja? två veckor utan bloggande. jag har legat sjuk en halv vecka o på så sätt fått tiden att gå så det kan bli löning snart igen. på fredag rättare sagt. på tal om fredag så gjorde vi inget speciellt alls i fredags, men i lördags var vi ut. på yatzi såklart. högtalardans o folk som blir som vildhundar om man råkar tränga sig lite, vilken man råkar hela tiden på yatzi.

på lördagen var vi till NORDENS största köpcentrum med ricki o alex. 190 butiker och fan va långt det var från ena sidan till andra, det fanns tillomed små permobilar man kunde hyra som man skulle ta sig runt med :)

jobbet rullar på skitbra, imorn är det personalmöte och gratis pizza. och om två helger är det personalfest, julbord på yayas o sen utgång. det resulterar nog i en nykter helg nästa helg, eftersom det även är BACKSTREET BOYS dagen efter julbordet. party party.

vad mer? hissen är trasig o vi måste GÅ alla trappor, sanna har vaccinerat sig o har träningsvärk i armen och SNART ÄR DET JUL! om allt går som det ska kommer vi hem den 21a.

/lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0