Kristiansand

Vi har haft en helt underbar långledighet. Efter fredagens jobb gick vi till Opera huset och låg där och sola ett bra tag. Det blev en tidig kväll eftersom vi kommit på den brillianta idén om att hyra en bil och roadtripa lite i Norge dagen efter.



Så vi var på Gardemoen kl 8.00 på lördag morgon och hämtade ut vår bil, och så körde vi raka vägen till Kristiansand. Det tog oss ca 5 timmar att köra ner. Men det var en fruktansvärt mysig bilresa. Jag började köra och med mig fram hade jag Lisa, så fick grabbarna sitta bak. Sen bytte vi chaufför halvvägs.
Framme i Kristiansand gick vi runt för att titta lite och hitta någon ställe att luncha på. Vi satte oss på uteservering på en restaurang i "centrala" stan. Sen gick vi vidare till fiskarbryggan och köpte glass. Så satt vi där och hängde tills det var dags för oss att gå in till stan igen och sen åka hemmåt.



På vägen hem stannade vi i Larvik och åt middag, vi köpte mat från Mc Donalds och körde ner till vattnet och satte oss. Richard badade i det iskalla vattnet innan det var dags att åka hem på riktigt.
På hemvägen tog det mycket kortare tid att köra hem, snälla som killarna va så lämna dom oss hemma och åkte sen själva till Gardemoen och lämnade tillbaka bilen.


 

/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0