la famillia

nu sitter vi här, hela familjen+johan. efter en inte alltför jobbig helg. i fredags skulle vi ju på modevisning, men det orkade ingen. det blev en tidig kväll efter en film med adam broady, så lite kul var det ju i fredags.

igår gjorde vi inte många lyft heller. vi har lite sjukdom här hemma, både richard och sanna hostar så mkt att man skulle kunna tro att dom inte kommer ha några halsar kvar. på kvällen blev det iaf mys med tacopaj, melodifestivalen och ostbågar. en liten crusch i darin har man ju, fast det är ju inte man vill skryta om precis.

vi har blivit bra på spontanköp här hemma. idag kände vi att nu fan får det vara nog, vi behöver en hel och fungerande tvättmaskin. sagt o gjort. typ en o en halv timmer senare hade vi en ny inne i badrummet :) ÄNTLIGEN!! richard har inte tvättat på två månader :)

imorgon är det ny vecka, nya möjligheter. som man brukar säga. jag känner lite mer, ny vecka, nya agressioner och mer snö. men det går bra, vi överlever. men nu får det fan bli vår snart. jag vill till paris.

LISA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0